Op donderdag 28 en vrijdag 29 juli is het weer zo ver, dan vindt met Herentals Fietst-Feest het grootste 2-daagse evenement van Herentals en omstreken plaats.


Donderdag staat ook dit jaar volledig in het teken van de wielersport.  Naast een fietsinitiatie voor de jeugd zullen er verschillende afwachtingwedstrijden worden georganiseerd.  's Avonds vindt het 7e Na-Tourcriterium voor eliterenners plaats.  Lokale en internationale wielerhelden zullen ook dit jaar weer een stormloop veroorzaken in Herentals. 
 
Vrijdag maken we er weer een spectaculair volksfeest van.  Een hele reeks artiesten voor jong en oud zal de Grote Markt in vuur en vlam zetten.  De sportievelingen kunnen zich die dag met elkaar meten in verschillende loopwedstrijden, zoals de Freerun en de LU 2 uur van Hertals
 
 
De inkom voor beide dagen blijft gratis.  We verwachten dan ook een massa volk en hopen net zoals de voorbije jaren te mogen rekenen op minstens 25 000 aanwezigen per dag. 
           
 
Om dit hele gebeuren in goede banen te leiden, hebben wij uiteraard vele helpende handen en tomeloos enthousiasme nodig. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers om bonnetjes of drank te verkopen, te helpen bij het toezicht op het parcours, mee te werken aan bekerophaling, kinderanimatie ...
 
Heb jij zin om je te engageren voor deze spetterende 2-daagse? Neem dan contact op met Christel Huysmans (huysmans.christel@telenet.be).